Biografie


Al op zeer jonge leeftijd kwam Tino in aanraking met muziek, Zijn ouders, die van Italiaanse afkomst zijn, stimuleerden zijn ambitie al vanaf de leeftijd van 6 jaar, zodat hij zijn dromen en ambities waar kon maken. In zijn jeugdjaren was hij de leadzanger van de Belgische boyband ‘Breezz’ welke op flinke populariteit kon rekenen in België. Na onenigheid met het management stapte hij uit de band en stond zijn zangcarrière enkele jaren op een laag pitje.  
 
Na jarenlang de focus te hebben gelegd op zijn eigen onderneming is het nu weer tijd om ook weer aandacht te schenken aan zijn muzikale carriere. Met enkele optredens op festivals en zelfs de Heineken Music Hall als voorprogramma in een concert met o.a. Jan Smit, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Big Black and Beautiful en Xander de Buisonje is het gevoel weer compleet terug: Tino moet optreden en zijn muzikaliteit delen met het publiek.
 
In 2010 start Tino een samenwerking met ABC Entertainment. De single ‘De kracht in mij’ en de prachtige bonustrack ‘Het is voorbij’ zijn hiervan het eerste resultaat. De single wordt  opgepakt door vele regionale en lokale zenders. Met single ‘Je leeft niet meer in mij’, die begin 2011 verschijnt, weet Tino meer en meer aandacht op zich te vestigen en zo is hij te gast bij o.a. Omroep Brabant en Sterren.nl.
 
Eind 2011 verschijnt de single ‘Heel mijn hart aan jou’, welke geschreven is door Ray Klaassen (bekend van het RTL4 Tv-programma The Voice) en Henk Dissel (bekend van o.a. de single ‘Denk je nog wel aan mij’). Met deze single is Tino te gast bij vele radio en TV zenders en treed Tino met grote regelmaat op.
 
De single ‘Grenzeloos’ wordt begin 2012 uitgebracht en mag rekenen op erg positieve reacties. Tino laat zien dat hij zijn muzikale grens nog lang niet bereikt heeft en dat hij klaar is voor het grote werk….